Gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek:

Bericht toevoegen

Selecteer pagina:
« 2 | 3 | 4

Kim schreef:

Wat een fantastiche voorstelling! Heel indrukwekkend... Prachtig gespeeld en mooie liedjes! Daar kunnen jullie echt trots op zijn!

geschreven: 16/05/2015

anco pruiksma schreef:

10 mei 2015 (Moederdag) waren wij in/bij de musical 'Een ander Achterhuis', in Odoorn. Wij vonden het prachtig; de mooie muziek, belichting, goede zang sprekende teksten, leuke afwisselende scenes, humoristische fragmenten. Professioneel opgevoerd stuk. Alles gebaseerd op ware feiten. Een van de hoofdpersonen uit dit verhaal is Lammie Drenth (Lammie Kosses) die met een van de Joodse onderduikers is gehuwd. Haar dochter is Hennie Helwig. Heel bijzonder dat Lammie, Karel en Hennie er nu ook waren.

geschreven: 11/05/2015

Geertruida Steenhuis & Sjef Ruijken schreef:

Geacht team,
Gisteravond waren wij aanwezig bij de musical "Een ander achterhuis". Middels dit bericht willen we doorgeven dat we heel erg hebben genoten van de uitvoering.
Wat ons ten deel viel, vonden we zeer aangenaam.
Vanaf de persoon die ons de weg wees naar de parkeerplaats, via de gastvrouwen/-heren van de receptie, de bar-crew tot en met alles en iedereen wat verder met de musical samenhing en last but not least, de musical zelf.
Alles wat we hebben ervaren, beviel uitstekend:
locatie, sfeer, decor, attributen, opening, opbouw, beeld, licht, verhaallijn, zang, muziek, talent, verhouding luchtig_serieus, afwisseling toneel-zang, afsluiting enzovoorts.
Wilt u onze complimenten doorgeven aan allen die het betreft?
Dank en veel succes met de verder optredens!

geschreven: 10/05/2015

Henk en Jannie Gortmaker schreef:

zowel vrijdag- als zaterdagavond heel erg genoten van de voorstelling! Het was geweldig, ontroerend en indrukwekkend! We wensen de gehele cast en alle andere medewerkers nog heel veel succes en veel plezier toe bij de komende voorstellingen!

geschreven: 10/05/2015

JOSH HASSING schreef:

zo nu 3 voorstellingen gespeelt met een meer dan geweldige ploeg mensen. acteurs
mensen van licht, geluid, catering,gastheren/dames techniek en ga zo maar door.
we zijn rijk in odoorn met deze mensen
op naar de volgende 12 voorstellingen.

geschreven: 10/05/2015

Marianne schreef:

Zondag 10 mei genoten van de voorstelling.
Indrukwekkend verhaal, prachtig uitgebeeld. Ontroerend om te zien hoe de hoofrolspeelster een warme knik gaf aan "echte" hoofdrolspeelster.

geschreven: 10/05/2015

Annette de Jong-Zoelman schreef:

Met mijn zus en nicht de musical bezocht op 9 mei. Indrukwekkend! Respect voor de fam. Drenth.
Het verhaal prachtig verteld. Het laat een diepe indruk achter.
Succes met de verdere voorstelingen.

geschreven: 10/05/2015

Michel Janssen schreef:

Een paar dagen geleden heb ik het verhaal van Lammie en Bennie gezien bij Memories, het is een zeer indrukwekkend verhaal en ik heb er met emotionele gevoelens naar gekeken, verder vindt ik het prachtig dat de Muscialgroep Odoorn het ware verhaal zo realistisch mogelijk probeert naar te spelen. Tot slot feliciteer ik Lammie en Bennie met hun platina bruiloft, deze twee mensen hebben dit dik verdient na de ellende die ze hebben moeten meemaken tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit huwelijk is voor velen een voorbeeld.

geschreven: 08/05/2015

Janny Eising schreef:

Geweldig mensen !!
(Gisteravond de try-out mogen bekijken)
Grote complimenten voor iedereen en in het bijzonder voor Josh !!
Heel veel succes met de voorstellingen.
Wij verheugen ons op zaterdagavond.

geschreven: 07/05/2015

jolanda huisman schreef:

Namens de ehbo ver. Borger eo wil ik jullie allen onze complimenten geven. Een aantal van ons zijn bij de try out geweest.
Ik heb zelf de hele avond met kippenvel gezeten (en dat was niet van de kou) . Wat hebben jullie een werk gehad. Echt klasse.
Veel suc6 met de premiere en de andere voorstellingen

geschreven: 06/05/2015

Lammie Kosses-Drenth schreef:

Voor de musicalgroep hebben wij heel veel respect wat jullie allemaal aan tijd en werk besteden voor deze musical en het succes ales uitverkocht
We hadden toch nooit kunnen denken toen Jan Hoff het boekje Een Ander Achterhuis voor de schooljeugd schreef en na zoveel jaren de musical er van zou komen.Bedankt

geschreven: 12/02/2015

johan egberts schreef:

Alweer een nieuwe productie van Josh Hassing met de Musicalgroep Odoorn. Ik heb alweer kaarten voor deze productie Een Ander Achterhuis besteld. Vorig jaar een bijzondere voorstelling gezien genaamd Het Onderduikershol waar ik heel veel van genoten heb. Ik wens de gehele groep onzettend veel succes met de voorbereiding van de nieuwe musical. Ik zie jullie 23 mei.
Groet Johan Egberts


geschreven: 11/11/2014

Janne Zevenberg schreef:

Ach wat weer een geweldig project en ondernemning Josh.Ik werd zo enthousiast bij het zien van de foto's van de opnamen in Stadskanaal dat ik eens ben gaan kijken en lezen op jullie site en ik wilde kaarten bestellen voor de premiere volgend jaar mei nee hoor uitverkocht en tot mijn grote verbazing zijn er al veel voorstellingen uitverkocht geweldig.
Maar ik heb kaarten kunnen bemachtigen op zaterdag 23 mei pinksterweekeind joepie.
Ik word gewoon enthousiast van jullie groep dat ik zin heb om mij aan te sluiten bij jullie groep want ook ik houd zo van musicals weet je nog Josh OEK?????

geschreven: 06/11/2014

Ilse schreef:

De opnames waren leuk gisteren! En er zijn erg mooie foto's gemaakt, zag ik. Op Facebook zag ik een heel leuk bewerkte foto voorbij komen, net echt! Ik hoop dat er bij de volgende opnames ook weer foto's gemaakt worden, ik ben benieuwd welke indrukken die geven.

Groetjes!

geschreven: 18/08/2014

josh hassing schreef:

zo we zijn weer begonnen. We kunnen het niet laten. Na de opgejaagden was het echt, dit doen we nooit weer. Maar na een paar weken kwamen arjen en annemarie Josh we hebben nu een verhaal!!!!!
En ja na drie hoofdstukken wist ik het , dit is weer een pracht verhaal om een geweldige musical over te maken. En de hoofdrolspelers uit dit meer dan bijzondere verhaal leven nog. We hebben ze opgezocht, en waren zeer onder de indruk van deze twee prachtige mensen , die ondanks hun leeftijd zeer jong van geest zijn en ons die middag nog een paar geweldige levenslessen gaven , waar ik zeker iets mee kan. Oke Ik ben gaan schrijven en schrijven. in grote lijnen het verhaal gevolgd . En natuurlijk een stuk van mezelf er in verwerkt. Ik Heb zwaar het vermoeden dat we met dit stuk weer een pracht produktie op het toneel gaan brengen. Er zijn al veel mensen bezig met allerlei belangrijke zaken om dit alles een doorgang te laten hebben. Ik raad u aan om nu echt vroeg tijdig kaarten te bestellen , en niet als zovelen met De Opgejaagden tot het laatst te wachten en dan voor een meer dan uitverkochte voorstelling te komen. Dit is weer een geweldig verhaal over een stel moedige mensen die in moeilijke tijden weten hoe de medemens in moeilijke tijden te helpen . Ik zou zeggen tot in het ander achterhuis

groet josh Hassing

geschreven: 09/04/2014

Scholtemedia