Gastenboek

Schrijf iets in ons gastenboek:

Bericht toevoegen

Selecteer pagina:
« 2 | 3 | 4 »

monique meijers schreef:

Wat een indrukwekkend voorstelling.
Compliment voor de toneelspellers en crew.

geschreven: 24/05/2015

Tonnie schreef:

Wat een geweldige indrukwekkende voorstelling. Af en toe kippenvel!
Heb lang nagedacht of ik toch een puntje van kritiek zal vermelden.
De tentoongestelde kunstwerken werden voorzien van uitleg.
Deze uitleg hing half in het donker, te laag om makkelijk te lezen en bij 1 kunstwerk lag de tekst zelfs op de grond vastgeniet.
Grotere letters en op ooghoogte zou perfect geweest zijn.
Maar een bijzondere avond bij jullie meegemaakt.

geschreven: 24/05/2015

Lammie schreef:

Heel goed gespeeld,prachtig, 10 met een griffel.

geschreven: 24/05/2015

jan jonkman schreef:

Hallo,Beste mensen,wij vinden het een prima voorstelling.technisch leuk in elkaar gezet,in de spelers het waren net professional"s.

geschreven: 24/05/2015

Diana schreef:

Super indrukwekkende voorstelling. Professionele cast en een prachtig decor!

geschreven: 24/05/2015

Hennie Stokker schreef:

Wauw!!!!! Wat een voorstelling. Zo knap wat de hele groep heeft neer gezet. Niet alleen de spelers maar ook de mensen achter de schermen. Ja, commentaar zal er ongetwijfeld zijn, dat mag ook. Maar.....ik ben van mening dat de mensen die hieraan mee gewerkt hebben zich er voor 100% en vast nog meer voor ingezet hebben. Deze amateurgroep, in mijn ogen, professionele groep heeft het wel even gedaan! Wij hebben hebben alleen maar gekeken. Daarom...een heel groot compliment voor alle betrokkenen! De vele uren die jullie met elkaar hebben doorgebracht om uiteindelijk dit aan ons te laten zien is geweldig! Bedankt dat jullie ons op deze wijze mee genomen hebben naar een ver verleden. Even met de gedachten terug naar de mensen die deze moeilijke periode mee moesten maken. Musicalgroep Odoorn nogmaals bedankt!!!

geschreven: 23/05/2015

Jo schreef:

Wat een geweldige avond. Alle lof voor de (amateur)spelers. Kwam heel professioneel over. Alles klopte, de locatie, de muziek, de verlichting als ook de catering.
Als 65-jarige heb ik uiteraard de oorlog niet meegemaakt. Desondanks heeft het spel en de zang diepe indruk op mij gemaakt. Petje af voor musicalgroep Odoorn.

geschreven: 22/05/2015

Cobie Bultje schreef:

Wat een prachtige voorstelling. Ik heb onzettend genoten van zang en spel. Ook het decor was fantastisch. In een woord geweldig.

geschreven: 22/05/2015

G.Kramer schreef:

Het was in een woord geweldig hoe dit gebracht werd. Klasse aan iedereeen.

geschreven: 22/05/2015

Snijder en Jansen schreef:

Wat een indrukwekkende voorsteling,het zijn amateurs die het professioneel tot uitvoering hebben gebracht !!
Alles klopte gewoon van muziek tot de catering aan toe. Een diepe buiging voor deze groep !!!

geschreven: 22/05/2015

e.nijmanting schreef:

Heel mooi gespeeld,we waren onder de indruk.

geschreven: 21/05/2015

Leonie van Werkhoven schreef:

ik ben heel blij dat ik meegereden heb met de scholieren voorstelling ! Zeer indrukwekkend en super professioneel neergezet !!! CHAPEAU !!!!! Zeer de moeite ( een verlening) waard !

geschreven: 20/05/2015

Lucy Boels-van Dam schreef:

Ik ben opgegroeid met het verhaal over het Ander Achterhuis aan de "Kromme Wieke". Mijn moeder woonde als meisje tegenover de familie Drenth en heeft als kind dit verhaal dus meegemaakt. Wat heeft ze zaterdag 16 mei genoten van een fantastische en ontroerende voorstelling. De DVD is uiteraard besteld zodat we er nog eens samen van kunnen nagenieten. Complimenten voor een professioneel amateur toneelgezelschap! Het was een bijzondere avond!

geschreven: 20/05/2015

Lyta Ahles schreef:

Vol bewondering naar de voorstelling gekeken die fantastisch wordt neergezet door de (amateur!)spelers. Gewone mensen uit Odoorn met zoveel passie. Ook het decor en theater piekfijn in orde. Goed georganiseerd. Ik moest tijdens deze musical ineens even denken aan mijn eigen vader, die enige tijd ondergedoken heeft gezeten (anders was ik er wellicht helemaal niet geweest). Chapeau voor deze musical! Over twee jaar weer een nieuwe?? Ik kan niet wachten!

geschreven: 20/05/2015

Wim en Ida schreef:

Wat een prachtige en ook aangrijpende voorstelling. We zijn van begin tot eind meegenomen in het verhaal. Mooi en oprecht neergezet en ook mooi gezongen. Dank jullie wel!

geschreven: 20/05/2015

Henk en Dini schreef:

Hemelvaartsdag de musical gezien.
Indrukwekkend! Diep respect voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Wat een talent. Eigenlijk moet heel Nederland deze musical eens zien om wat dankbaarder voor onze vrijheid te zijn. We vonden het bijzonder dat Bennie en Lammie ook aanwezig waren.
Nogmaals toppie voor jullie allemaal.

geschreven: 20/05/2015

CBS De Lindeborgh Musselkanaal schreef:

Dank jullie wel voor de prachtige voorstelling. Het heeft de kinderen, de begeleiders en leerkrachten diep geraakt. We vinden het goed en zeker ook belangrijk dat dit verhaal op deze manier doorverteld wordt. Het thema 'kind van God' komt goed tot zijn recht en is voor iedereen een leermoment in deze geseculariseerde maatschappij. Het zal zeker de moeite waard zijn om nog een aantal voorstellingen extra te geven, om zo het verhaal nog verder te vertellen.
Nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groeten, Gretha, Gea en Jan

geschreven: 20/05/2015

Janneke schreef:

De voorstelling heeft in al zijn facetten een diepe indruk nagelaten.
Nog dagen houdt het ons bezig, wat hebben we een stof tot nadenken meegekregen. Zo bijzonder hoe jullie de levensverhalen van lokale, stille helden tijdens een diep, duistere periode van onze geschiedenis tot leven en inspiratie weten te brengen Op een professionele manier.

geschreven: 18/05/2015

mulder schreef:

Super voorstelling van musicalgroep Odoorn. Prachtig decor. Fantastiche locatie.AANRADER

geschreven: 18/05/2015

coba rozema-nieboer schreef:

Vrijdagavond 15 mei heb ik samen met mijn echtgenoot de voorstelling bezocht. Wat een talenten, wat een geweldige locatie, wat een inzet van spelers en vrijwilligers.En met zoveel respect voor de familie Drent gebracht. Mijn man is opgegroeid in Musselkanaal, ik in Nieuw Buinen. We wonen nu in Wierden bij Almelo, het boekje hadden we al eens in Westerbork gekocht, het verhaal trok ons naar jullie voorstelling.

geschreven: 18/05/2015

Scholtemedia